info@marmin.hu
+36 1/2931768
 
Bejelentkezés
 
Kezdőlap / Rólunk

Bemutatkozó

 

A MARMIN Consulting KFt. 2008-ban jött létre, dinamikusan fejlődő képző és tanácsadói szervezet, amely elsősorban az európai piacra, vásárlói közösségre épülve biztosítja, hogy vevői jó minőségű szolgáltatáshoz jussanak.

Társaságunk  tulajdonosa magyar.

A Társaság vezetését az ügyvezető látja el.

A Társaság egy telephellyel Budapesten, a Bethlen Gábor utcában működik.

Céljaink:

a megrendelések számának és a fejlesztési programok értékének folyamatos növekedése.

A Társaság feladatai:

Piacszervezés, piackutatás, piacmegtartás.

A piacépítés és piacbővítés.

Az innováció elősegítése.

A forgalom növelése

A vevők és felhasználók igényeinek kiszolgálása,

A vevők elégedettségének növelése.

A MARMIN Consulting KFt. - nál ismerjük a vevők számára fontos értékeket vagy törekszünk rá! Kedvező áru minőségi termékekhez, oktatási és tanácsadási szolgáltatáshoz juttatjuk partnereinket ahelyett, hogy kitalálnánk, mi kell a vevőknek, megkérdezzük mire van szükségük!

A minőséget szakembereink felkészültsége, a beszállítók minősége, a pénztárcát kímélő árakat a MARMIN Consulting KFt. garantálja.

 A vásárlás alapfeltétele a regisztráció.

A kapcsolatfelvétel többféleképpen történhet. A vevőregisztráció (nyilvántartásba vétel) célja befektetési szemléletű gyakorlataink megismerése - internet alapú szolgáltatásaink felhasználásával - részvétel programjainkon vagy jelentkezés a tréningekre.

A szolgáltatást

személyesen a megfelelő helyen és időben vagy www.marmin.hu honlapunkon biztosítjuk.

Szolgáltatásaink célja az értéknövelő innováció elősegítése, partnereink elégedettségének növelése.

Termék kategóriáink

Marketing,

Minőségügy,

Értékelemzés.

Szolgáltatásaink

Tevékenységünk: minőségügyi és értékelemzési, marketing tanácsadás, vezetői és ügyfélszolgálati tréningek szervezése, szervezetfejlesztés.

Ahhoz, hogy vevőink kedvezményeket kapjanak és profitálhassanak képzési célú befektetéseikből, regisztráltatni kell magukat a MARMIN Consulting KFt. www.marmin.hu vagy a www.szofogado.hu honlapján.

A vevő a regisztrációs lap kitöltésével a MARMIN Consulting KFt. által szervezett innovációs programokra vagy azok egyikére jelentkezik,  befektet a saját vagy munkatársai fejlesztésébe, majd egyeztetett módon részt vesz az internetes programban.

 A regisztráció ingyenes.

A jelentkező a tesztek segítségével próbára teheti felkészültségét, döntése szerint kiválaszthatja azt a fejlesztési területet, mely hozzájárul az adott szakterület megismeréséhez és a speciális munkahelyi problémák megoldásához.